I samband med 100 största www.100stader.nu

Registrera dina bönetimmar här nere eller följ länken nedan.

Klicka på en ledigt ruta och skriv dit namn

 

Den 12 Maj startar första staden Sala, där vi övriga i landet ber för staden och den lokala kyrkan når ut med evangeliet i sin stad. Nästa dag kommer nästa stad osv under 100 dagar och ända till 20/8 där vi avslutar med huvudstaden. 

Hur kan man vara med? 

  1. Se på fliken 100 städer vilket datum din stad har och sprid det. 

  2. Skriv upp dig på bönetimmar i ”formuläret bön” där man bokar 24/7 bönetimmar varje stad har 24 bönetimmar. 

  3. Du som pastor och ledare, evangelist, böneledare har olika informations samlingar på zoom, se vilka datum du kan boka in dig på. Sprid dessa datum till din pastor och era ledare.        

  4. Hur kan ni nå ut att ”en vinner en” i er stad? Vi kommer lägga upp tränings videos och live träning av olika svenska och internationella talare under våren. Håll utkik. Börja redan nu skriva ner 3-5 personer som inte känner Jesus och be för dem och nå ut till dem.( Se på resurser fliken)

  5. Följ oss på sociala medier på instagram 100stader och facebook 100 stader där olika böneämnen finns. 

  6. Var med och ge ekonomiskt till denna allkristna vision. Klicka på fliken kontakt och ge. 

  7. Är du och ni en missionsorganisation och kyrka, grupp, skriv upp er i formuläret här på sidan så kan vi ha kontakt och dialog. Hör av dig om du vill hjälpa till med något.

  8. Slutligen: Visionen handlar om BÖN, EN VINNER EN i de 100 största städerna och att KYRKAN (du och jag) KOMMER I RÖRELSE likt startkablar startar vi igång och ser Gud och ser människor igen. Välkommen att vara med alla generationer!

LOGO_WHITE_OUTLINE.png